top of page
Cerise Roeselare (Fruithoeve Lammertyn)

Het beste wat de natuur te bieden heeft ... groeten en fruit vol smaak en vitamines

scrollbutton

VERSE GROENTEN HET HELE JAAR DOOR

Dol op groenten? Dan ben je bij ons aan het goede adres want het aanbod van Cerise in Roeselare is zonder meer overvloedig! Wij bieden in elk seizoen kwaliteitsvolle producten die pas van het veld of uit de serre komen.

 

Voorjaarsgroenten zoals jonge worteltjes, mooie asperges, radijzen, serrebloemkolen en nieuwe boontjes. In combinatie met onze diverse slasoorten maak je er de lekkerste lenteslaatjes mee. In de zomer stellen we een specifiek barbecue-assortiment voor: met pastabereidingen, aardappelsla of krielpatatjes. Bovendien kan je bij het aperitief onze gevarieerde tapas serveren: olijven, kerstomaatjes en groentestaafjes met verschillende dips.

 

In het najaar komen de wintergroenten er stilletjes aan. Spruiten, rapen, pastinaak en peterseliewortel om hartverwarmende stoofpotjes te maken. Rode kool, savooiekool en krulandijvie voor een smeuïge puree. Rond de jaarwisseling zijn de minigroenten dan weer erg in trek: miniwortels, kleine broccoli’s en bloemkolen, paprikaatjes, maïs, aubergines enz. Om je het leven makkelijk te maken, zijn onze groenten vooraf gewassen, geschild en/of gesneden.

Cerise Roeselare (Fruithoeve Lammertyn)

Fruit, uit de hand of in een fruitsalade

Onze winkel bulkt ook van heerlijk fruit. Aardbeien, appels, peren, bessen, kersen … je vindt in onze fruitwinkel alles, maar wel op het ritme van de seizoenen en altijd dus levendig vers en sappig. Afkomstig van de boomgaarden uit de streek of ingevoerd uit warme en verre landen.

Wij verkopen ons fruit uiteraard per stuk of per kilo. Ideaal uit de hand, als vieruurtje maar ook om je desserts op smaak te brengen en te versieren zoals pudding, taarten en gebak. Daarnaast bereiden wij dagelijks verse fruitsalade.

Wil je iemand een fruitmand schenken? Stel ze dan zelf in onze winkel samen. Klik hier voor meer info.

Anker 1
Anker 2

FRUIT EN GROENTEN

Cerise Roeselare (Fruithoeve Lammertyn)

CONTACTEER ONS

Cerise in Roeselare heeft elke seizoen verse groenten en fruit van de beste kwaliteit in huis. Bel ons voor info of een bestelling. We helpen je graag.

bottom of page