top of page
Cerise Roeselare (Fruithoeve Lammertyn)

Afhaalmaaltijden met de beste ingrediënten van het veld én het moment

scrollbutton

METEEN AAN TAFEL MET KANT-EN-KLARE MAALTIJDEN

In elk gezin gebeurt het wel eens dat er geen tijd is om te koken. En dan komen kant-en-klare maaltijden erg van pas. Bij Cerise in Roeselare kan je altijd terecht voor een seizoensgebonden aanbod van gevarieerde afhaalmaaltijden. Niet bereid en geleverd door een grootkeuken. Integendeel, wij maken onze dagschotels volledig zelf in eigen huis.

Wij beschikken over een team van enthousiaste medewerkers die graag koken. In de volledig uitgeruste keuken van onze versmarkt bereiden wij elke dag opnieuw maaltijden voor ieders smaak. We verkopen smakelijke dagschotels op basis van kip, vis, hamburger met groentjes, puree of gebakken krielaardappelen. Maar je kan ook rauwkostslaatjes voor de lunch buitenshuis verkrijgen. We gebruiken voor al onze afhaalgerechten uitsluitend groenten die in die periode bij de lokale boeren en handelaars verkrijgbaar zijn.

Cerise Roeselare (Fruithoeve Lammertyn)

VERZORGDE FRUIT- EN GROENTESCHOTELS

Daarnaast koken we ook voor feestelijke gelegenheden. Een feestmaaltijd op tafel zetten betekent veel werk want elke gang moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Alle hulp is dus welkom en die bieden we je graag.

Vertel ons welk menu je je gasten wilt serveren en welke side dishes je er graag bij hebt. We bereiden lekkere groenteschotels met de ingrediënten van jouw voorkeur. Bovendien kunnen we ook voor het dessert zorgen: een gevarieerd fruitbuffet of een verse fruitsalade apprecieert iedereen. Met een bolletje ijs of sorbet wordt het helemaal een feest.

In elk geval sta je op die manier niet zo lang in de keuken en kan je ook zelf meer genieten van het gezelschap van je bezoek. Een goed idee, niet?

Anker 1

KANT-EN-KLARE MAALTIJDEN

Anker 2
Cerise Roeselare (Fruithoeve Lammertyn)

CONTACTEER ONS

Geen tijd om te koken of hulp nodig bij de feestmaaltijd? Haal de kant-en-klare maaltijden van Cerise uit Roeselare in huis of bestel onze huisbereide groenteschotels.

bottom of page