top of page
Cerise Roeselare (Fruithoeve Lammertyn)

Fruitmanden, een leuke en gezonde attentie voor jong en oud en elke gelegenheid

scrollbutton

ZELF JE FRUITMAND SAMENSTELLEN BIJ CERISE ROESELARE

Je collega’s op kantoor trakteren voor je verjaardag? Dat kan met snoep of taart maar zeker ook met fruit. Ga je op bezoek bij vrienden en wil je iets meenemen? Het hoeft niet altijd een fles wijn te zijn. Iemand bedanken of in de bloemetjes zetten? Doe het eens met een fruitmand.

In onze fruitwinkel in Roeselare heb je de mogelijkheid om zelf een fruitmand samen te stellen. Er is geen minimum of maximum budget. Jij doet er je zin mee en selecteert zelf het fruit van je keuze. We pakken je fruitmand met zorg in zodat je een mooi en verrassend geschenk kan overhandigen.

Cerise Roeselare (Fruithoeve Lammertyn)

FRUIT VAN BIJ ONS EN VERDER

Als je op het moment zelf een fruitmand samenstelt, bepaal je niet alleen het budget. Je kiest ook zelf het fruit dat je schenkt. Verkies je inheems fruit? Of  is de bestemmeling liefhebber van de wereldkeuken? Dan zal hij of zij waarschijnlijk ook exotische vruchten lusten.

Onze fruitwinkel lijkt wel de hoorn des overvloeds want je kan bij ons zo goed als alle fruit krijgen. Maar alles op zijn tijd; de enige restrictie is het seizoen. Voorts heb je de keuze tussen fruit van eigen bodem en exotische vruchten zoals gele en groene kiwi’s, kaki’s, lychees, vijgen, meloenen en zoveel meer.

Met al zijn kleuren oogt een fruitmand niet alleen mooi. Het is eveneens een attentie om duimen en vingers af te likken.

Anker 1

FRUITMANDEN

Anker 2
Cerise Roeselare (Fruithoeve Lammertyn)

CONTACTEER ONS

Zin om iemand te verrassen met een zelf samengestelde fruitmand? Maak je keuze bij Cerise in Roeselare uit ons rijkelijk aanbod van smakelijk inheems en uitheems fruit.

bottom of page